Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Bind het kruidenboeket samen met een draadje en snijd de uien in grove stukken. Breng in een grote pan water met peper, zout, het kruidenboeket en een paar stukken ui aan de kook. Leg de rollade hierin en laat dit een uur koken. Zorg dat de rollade net niet door water bedekt is.
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Schrap de wortelen en snijd ze in stukken. Snijd de kool in niet te dunne repen. Doe de aardappel, de groente en de rest van de ui na het uur bij het vlees en kook de groenten in 30 minuten gaar.
Neem de rollade uit de pan en snijd in dikke plakken. Schik deze op een voorverwarmde schotel. Schep de groenten met een schuimspaan uit het vocht en schik ze om het vlees.
Klop de boter en de worcestershiresaus door het kookvocht en schenk het over de groente en het vlees.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.