Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Klop de vleesplakken zo plat mogelijk en bestrijk deze met chilisaus. Strooi hierover zout, peper en marjolein. Verdeel de mais, de in plakken gesneden ui en de gesneden augurk over vlees. Op elke plak vlees legt u een plak ham. Rol het vlees op en bind er een touwtje omheen.
Smelt de boter of margarine in een braadpan en bak de rolletjes rondom goudbruin. Voeg het tomatensap en het water bij de rolletjes en laat dit ongeveer 35 minuten sudderen of tot het vlees mals en sappig is. Bind het kooknat met wat maizena.
Lekker met bijvoorbeeld bruine bonen en een lekkere frisse salade!
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.