Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Voeg de pasta, en eventueel zout, toe aan een pan water en breng aan de kook. Laat dit gaar koken en stort in een zeef. Begiet met koud water en laat uitlekken.
Snijd de ham in kleine blokjes en rasp de kaas. Leg de pasta, de ham en de kaas in laagjes in een beboterde ovenschaal. De bovenste laag moet weer bestaan uit pasta.
Klop 2 eieren los met zout, nootmuskaat en peper. Giet dit over het gerecht heen. Bestrooi het geheel met paneermeel en leg er klontjes boter op. Zet de schaal in een voorverwarmde oven (225-250 graden Celsius).
Na ongeveer 40 minuten is het gerecht klaar en kunt u het direct serveren. Lekker met groene sla!
Tip: in plaats van eiersaus kunt u ook kiezen voor tomatensaus. Of in plaats van paneermeel kunt u geraspte kaas gebruiken.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.