Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Schil de aardappels en steek er met een parisienneboor kleine balletjes uit. Was wat peterselie en hak die fijn. Schil de knoflook en hak die ook fijn. Verhit 50 gram boter in een pan met 3 eetlepels olie. Roerbak hierin zachtjes de aardappels tot ze licht gekleurd zijn. Doe dan het deksel op de pan en laat ze zachtjes 25 minuten sudderen onder af en toe schudden.
Maak de champignons schoon en bak ze op lage temperatuur in 30 gram boter gedurende 10 minuten. Voeg dan de knoflook en de helft van de peterselie toe. Geef er zout en peper bij en meng het goed.
Verhit 40 gram boter in een pan en bak hierin de artisjokbodems tot ze kleur krijgen. Geef er zout en peper over. Voeg de artisjokbodems bij de champignons en houd ze warm.
Verhit de rest van de boter in de pan waarin de artisjokken zijn gebakken en bak hierin de koteletten 5 minuten aan elke kant. Geef er zout en peper over.
Leg de aardappels midden op een schaal, geef er de rest van de peterselie over. Leg hierom heen de champignons en artisjokken. Serveer de lamskoteletten op een aparte schaal.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.