Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Schil en was de aardappels en kook deze. Pel de uien en snijd ze in ringen. Schil, rasp en was de worteltjes en snijd deze in schijfjes. Bak het gehakt. De ui en de wortel kunnen even mee gebakken worden. Maak van de aardappels een mooie puree als deze gaar zijn.
Leg het gehakt en de groenten in een ingevette ovenschaal. Gebruik niet alle uien. Leg de aardappelpuree over de groente en het gehakt en verdeel het over de schaal. Hierboven kunnen de overgebleven uien en de kaas gelegd worden. In de oven zetten van ongeveer 200 tot 225 graden Celsius voor ongeveer 20 minuten. Strooi voor het serveren de peterselie erover.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.