Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg op elk stuk vlees een salieblaadje en een plak parmaham. Zet deze vast met een cocktailprikker. Bestuif de vleesstukken met bloem. Verhit de boter in een koekenpan. Bak hierin de kalfsoesters goudbruin.
Haal het vlees uit de pan en houd warm in bijvoorbeeld de oven. Giet de boter uit de pan en blus de pan met de witte wijn. Laat dit even inkoken, voeg dan het vlees bij de wijn. Serveer na ongeveer 1 minuut.
Tip!
Lekker met aardappelpuree of pasta en groente zoals bloemkool of sperzieboontjes.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.