Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Leg de hamlappen in een kom en bestrooi met paprikapoeder, knoflookpoeder en peper. Voeg een scheutje sojasaus toe en schep het vlees goed door de marinade. Het vlees kan direct bereid worden of kan afgedekt in de koelkast een paar uur marineren voor extra smaak.
Verwarm de grill of oven. Verhit de boter in de koekenpan en bak de hamlappen in circa 8 minuten gaar. Schep ze dan met de jus uit d pan in een ovenschaal en leg op elke lap een schijf ananas. Bestrooi met kaas en grill de hamlappen tot de kaas gesmolten is.
Tip!
Lekker met aardappeltjes of friet en een salade.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.