Slagerij Wim JacobsGewoon 'n goeie slager |
Ingrediënten
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Hak de bieslook fijn en voeg toe aan de mengkom met de mayonaise, crème fraîche, bieslook, mosterd en tabasco. Meng met een vork tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een spuitzak en vul de halve eieren. Bestrooi met paprikapoeder voor het serveren.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat deze dan 'schrikken' onder koud, stromend water. Pel de eieren en snijd in de lengte door. Haal het eigeel uit de helften en doe in een mengkom.
Voeg bij het eigeel de mayonaise, filet americain, peper en zout naar smaak. Wanneer dit op smaak is, het mengsel in een spuitzak scheppen en sierlijk in de halve eieren spuiten. Garneer eventueel met peterselie voor het serveren.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.